Afslanken met FOCUS

Alles wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren komt vanuit 1 bron. En dat is je eten en je drinken.

Uit je eten hoor je alle vitaminen, mineralen, enzymen, spoorelementen enz. te halen zodat je lijf optimaal doet wat het hoort te doen. En dat is energiek en vitaal zijn!

Dit verkrijg je door uitgebalanceerd eten. Je cellen voedingsstoffen geven. In de juiste verhouding. Cellulaire voeding. 
Als je bijvoorbeeld veel van het verkeerde eten eet dan kan het zo maar zijn dat je veel te zwaar bent en toch ondervoed.

Je lichaam komt in de “survival” modus te staan. Het houdt alles wat er aan voeding en energie vast om de organen, het spijsverteringssysteem kortom je hele interne motor te beschermen!

Je wordt dik, je verliest je energie en wordt moe. Het verouderingsproces versnelt zich en je ervaart emotionele stress. Vage klachten die zomaar kunnen leiden naar ziekte. En dit alles door gebrek aan voedingsstoffen.

Je bent bewust van gezondheid. Maar hou je je FOCUS van waar je naar toe wilt! Weet je wel wat je focus is!? Wat is Focus voor jou? En hoe gebruik je het in jouw voordeel? Wat is hetgeen je wilt bereiken? Waar je voor kiest?

1 ding staat vast. Het antwoord zit…… binnen in jou. De kern zit binnen in jou. Dus je weet in ieder geval waar je moet zoeken. Je focus komt met het gevoel van verlangen. Maak dat gevoel van verlangen GROOT.

Laat de beweging die erin zit steeds SNELLER gaan en merk dat je weer inspiratie krijgt. En hou dat vast!!

Zonder dit verlangen gaat het jou niet lukken om je focus te houden. Dan lukt het je niet om de juiste keuzes te maken om te gaan sporten, om te kiezen voor groenten. Om de suikers te laten staan. Of als je een terugval hebt. Dan moet je meteen, op dat moment, weten FOCUS !

Lees ook:
https://afslankenbegrijpen.com/hoe-word-ik-slank-op-een-eenvoudige-manier
Lees ook:
https://afslankenbegrijpen.com/vanuit-disbalans-naar-balans

Live Life!
Saïda de Vries
Gewichtsconsulent

Reacties

 1. Lieve Saida geen suikersssss meer voor mij maar de juiste balans,bijna 8 kilo lichter in 3,5 maand en dat allemaal door gezond en anders te eten.Het is de juiste inspiratie die je nodig hebt om jezelf zo krachtig te maken.Superrrrrrrrrrrrrr!!!!Heerlijk slank en vitaal de zomer tegemoed,XXXXXDaan

 2. Janella Martina zegt:

  Mijn lieve Saida;
  Juist wat ik nodig heb…meer informatie en uiteraard motivatie. Ik geniet van je e-mails; hartstikke bedankt.
  Je zult vast en zeker horen hoeveel pondjes afgevallen zijn:) We houden kontakt!
  Liefs,
  Janella

 3. Blij om te horen Janella! Motivatie, Inspiratie! Dat geeft hoop nietwaar!
  En gaandeweg met meer kennis zal het gewicht beheersen alleen maar makkelijker worden!

 4. Maar Danielle, jij snapt het helemaal! Enkele aanpassingen en goede voedingsproducten om
  tekorten aan te vullen en je valt af, zonder honger. Op gewicht blijven wordt een makkie!
  Goed hoor!

Geef een reactie