Over Saïda

Mijn naam is Saïda de Vries. Ik kom uit Curacao en woon onderhand langer in Nederland dan op het heerlijke eiland waar ik geboren ben.

Wonderful Curacao

Bijna 10 jaar geleden ben ik me, door mijn eigen gezondheidsklachten, gaan interesseren voor voeding en gezondheid en alles wat met overgewicht te maken heeft.

Ik ben nu gewichtsconsulent en NLP practitioner. Het veranderen van je eetpatroon heeft naar mijn ervaring meer kans op een blijvend resultaat door gerichte (NLP) technieken toe te passen. Technieken die als handvatten dienen om effect te scoren. Maar ook je eetpatroon dien je te veranderen. Wat ik jou leer is een andere manier van eten. Aanpassingen in je eetpatroon die gericht is op het voeden van je lichaam met groenten en als je wilt snoepen doe je dat met fruit. Je eet minder vlees, je neemt minder zuivel, je neemt minder suikers en je neemt andere vetten waardoor je omhoog gaat in je nutriënten en omlaag in je calorieën.

Afslanken is makkelijk maar toch niet simpel. Er moet iets veranderen. Je kan niet blijven doen wat je altijd deed. Het brengt je immers niet wat je wilt. En je hebt te maken met honger. Omdat je minder eet. Omdat je anders eet. Honger leidt af. Honger kan je beheersen. Het haalt je focus weg van wat je wilt en dat is gezond te eten. Als je vaak en snel honger hebt betekent het dat je lichaam vraagt om gevoed te worden. Met de juiste voedingsstoffen. En dat kan met deze “Natuurlijke Methode”.

Tekorten worden aangevuld door de juiste micro nutriënten als vitaminen en mineralen. Als je lichaam gevoed is dan heb je geen honger! Je hebt energie! Je voelt je fit! Heel belangrijk als je  gezond wilt vermageren.

Afslanken wordt geen straf maar gaat met meer gemak en, heel belangrijk, met plezier! Want je ervaart resultaat door de persoonlijke begeleiding die je krijgt.
En ook doordat ik je laat zien waar je verbeterpunten kan toepassen in je huidige eetpatroon waardoor je succesvol kan scoren met je overgewicht en je energie.

Ik zou zeggen, volg me, lees mijn berichten maar vooral, stel je vragen op het blog. Ik kan je veel beter helpen en van informatie voorzien als ik weet wat je vragen zijn op het gebied van afslanken en gezondheid.

En, als je wilt gaan starten, bel me! Een afspraak is snel gemaakt!

Ik zie je graag!
Saïda de Vries

Saida juli 2013